Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glup si ko tocak
nema veze sa voliti il ne voliti, engleski je dosao na nivo "univerzalnog" jezika, a iranci nisu glupi, iako ih se tako predstvlja, prate oni sve. normalno da ce se predstviti na jeziku da ih sto vise ljudi moze "razumjeti".
Glupson, engleski ???
hahaha, nek piše ono Ice Cream, al bitno je da oni ne vole Amere :)
@ commi,izgleda da si i ti obdaren dok i oni tebe hoce:) Lijep provod...
.....evo da podjelim sreću sa svojima sa klixa, probao sam momke iz Kladuše, pa Cazina, pa se spustio do Bihaća, i sada sam u Bosanskom Grahovu, tu sam našao svoga mladića i ostajem u Grahovu do daljnjega, preobdareni su...
Poj'o bi ga bez kasike, onako suhog za 2h... :)