Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ti dokaz Kuran procitaj
poz kakav hoces dokaz I adresu
hoces I biti I gol I bos I gladan I zedan ako odes od Allahove vijere
Poz vratimo se vijeri I Allahu dz I bice hrane
adresu molim. i ...dokaz.
Srednja klasa sjeba socijalne reforme i radnicko samoupravljanje u devedesetim i danas imaju veoma vazan izbor -borbu za opstanak ili u kriminal pa na pleca sirotinji...
Zivota ima, ali za bogate
Ejs.. Thanks cpt. Obvious
čuj...
Voda je sljedeći naj traženiji i naj bitniji energent u svijetu, za 15-ak godina biti će ratovi za domonaciju nad svjetskom vodom. Ima da nam Arapi nude galon nafte za litar vode. Ali naši glupsoni će prije toga sve prodati Amerima ili Evropi a mi ćemo biti 'žedni pored vode'.
http://en.wikipedia.org/wiki/Nubian_Sandstone_Aquifer_System
commi, sada je oko ponoci,a ja sam jadan cekao cijeli dan da procitam reakcije pismenih i pametnih i...nista. Ako me moje sive celije ne varaju radi se o zalihama vode za ( ne samo) Namibiju nego i za komsije za narednih 50 godina. Nije bas najpitkija ali je najstarija. (google nix):)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)