Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nusret na aparatima..
Bio sam par puta, ambijent je što jest jest lijep, međutim preskupi su za naš džep, sve je ako ne i duplo skuplje, konobari nekulturni i drski, naplaćuju i običnu vodu i gledaju sa podsmjehom ako dođeš samo na 5 ćevapa ili naručiš kiselu. Briga koga kolko ja imam u džepu ako mi se jede samo pet ćevapa! Sve u svemu taman je za Ilidže i okoline.
@KurvadMiric2 izvini ima nas još iz Foče, ali nismo baš toliki seljaci 😁
Hrana im jeste vrhunska, bez premca, usluga na nivou pećine, konobari kao da su puškom natjerani da rade...a o Seji ne treba trošiti riječi papak sa dna kace....
@baklava A i cijene vrhunske mora se priznat.
Moj Sanele.B, obavezno idi još par mjeseci u Istanbul ili Bodrum kod Nusreta na obuku, moraš promjeniti prvo taj kič restoran ambijent je toliko loš da vise ni pijan nebih tu zavirio, priprema mesa ti je loša, Menu moraš komplekt preraditi, vizualno previše tih neki salata . Izvadi te malo love iz šteka i napravi te pravi steak haus , ako želi te novac tako da uzimate onda se morate i malo potruditi za to. Prošao sam dost steak restorana od New Yorka, Evrope , Turske
@donKihnuo Vidi se da si mnogo vani, jer maternji ti baš i ne ide sjajno, da ne kažem katastrofalno...Možda o kulinarstvu nešto i znaš, ali nauči brate pravopis, pa se onda ispoljavaj javno...
Mozemo pricati sta god al im je hrana vrhunska, jest skupa al vrijedi i drago mi je da imamo nesto kvalitetno budimo realni
Projsjecno meso i jako losa usluga uz to pretjerana cijena.
Da se razumijemo ovo nista nije specijalno za svjetsku kuhinju, kod nas je to počelo tek, mašine za dozrijevanje mesa i slicno. Fora je od svježeg komada napraviti dobar stek, a zašto to je tko ko radi je cijena. A svaki video njihom je medium pečeno meso, pa ga on nesto vrti na puteru.
procitah komentare i vise mi se ne ide..🤣🤣
Masna hrana, masni stolovi , masni konobari i masne cijene.
:D eh ovo se zove sirotinjo gledajte dok ostali jedu meso.
igramo se malo argentinskih stekova..ccccccc,,,svjetlosnu godinu si ti od njih udaljen
Brajlovici su uvijek vazili za vrijedne, preduzimljive, odvazne ljude sa sluhom za 'lovu' i pos'o. To svaki Focak zna. Zato uspjeh gosp. Seje Brajlovica i njegove familije, meni bar, ne dodje kao iznenadjenje. Naprotiv, kao logican slijed .... Samo da cestitam i pozelim i vise uspjeha.
Sejo ljudina,lahke ruke,daje i gdje treba i gdje ne treba,stvorio sve poštenim radom kao i čitava njegova familija Brajlović.
Prošle godine, dolazili su mi prijatelji iz Njemačke, i naravno kao domaćin odlučim da ih odvedem kod Brajlovića. Pošto sam i sama prvi put tu došla, očekivala sam vauuu, koliko ih hvale ljudi na fb-u.. Veći seljakluk u svom životu nisam vidjela. Kao što je neko rekao hrana ništa specijalno, miješano meso za 15 osoba, u kojem je natrpano sve sa svim strana, salate i ostali prilozi. I na kraju cijena, nečija mjesečna plata. Iskreno meni ništa specijalno. I više nikada!
Prosječni keyboard warrior nejma love za taj restoran i zato mora da pljuje.