Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pohvala Klixu što češće prati dešavanja u Tuzli! :)
TEFERIČ!!!
@ blenk ...dobro je džamijaš, odmori malo...ima svijeta i mimo hodžinog vaza...
Samo da ti kazem da si me uvrijedio i da ti ovo nikada oprostiti necu.
Oho braco, vidi ti kjafira u Tuzli, jedva dočekali da se opijaju. Pocrkali dabogda ateistička bando. Ali ničija nije gorila do zore pa neće ni vaša.
Ništa kad nema krmečih kobaja sa roštilja i dobrog piva.
Seljakluk!
...srbine, ništa meni bez mog oktoberfesta na vikeMdici :)...odem li u tz, poješću im svo meso...ostaće pučanstvo gladnjikavo, a onda sam, da prostiš, nayebbo :)
ja uletih da procitam reko evo nesto po uzoru na njemačku...od sad redovno oktobar fest i kod nas kad ono neki pametni skontali napraviti DA JEDU I PIJU I GLEDAJU TEKMU vani za JAVNE NOVCE vrlo dovitljivo i prepredeno
commi, a da skocimo ti, Meliha i ja na kajganu do Tuzle? ;-)