20. juli
43

Domaći brend Sky Cola časti velikim koncertom Lexington benda u Kiseljaku

Sky Cola
Sky Cola
Euforiju zbog novog, još ljepšeg izgleda i poboljšanog okusa Sky Cola želi podijeliti sa svima. Prva u nizu prilika za to je Dan Općine Kiseljak, povodom kojeg vas ovaj brend kompanije Sarajevski kiseljak časti velikim, besplatnim koncertom Lexington benda.

Rezervišite 20. juli za fantastičnu ljetnu zabavu Sky Cole na otvorenom, koja će se održati na Trgu kneza Radoje u Kiseljaku, s početkom u 20:30 sati.

U pomenutoj kompaniji nije bilo dileme oko toga da li je koncert idealan rođendanski poklon nekome ko vam puno znači i s kim ste (od)rasli.

Odluku o tome ko će na ovaj značajan datum zabavljati mještane Kiseljaka i njegove drage goste prepustili su čitateljima lokalnog portala, koji su putem ankete imali priliku za aktivno učešće u kreiranju kulturnog sadržaja u svome mjestu. Većinom glasova odabrali su Lexington bend, a Sky Cola će im uskoro ispuniti ovu želju.

"Potraži me", "Dobro da nije veće zlo", "Miris karmina", "U srce udaraj", samo su neki od njihovih hitova u kojima uživaju sve generacije. Isto večer, priliku da zabavi publiku imat će i lokalni DJ Guja te grupa Profetes.

Mijenjati se, rasti i biti najbolja verzija sebe zajedničke su osobine Sky Cole i Općine Kiseljak. Najstariji tragovi ljudske djelatnosti na ovom području potiču još iz neolita, a prvi pisani dokument o Kiseljaku kao naseljenom mjestu seže u daleku 1244. godinu.

Ono po čemu je Kiseljak dobio ime i postao poznat jesu izvori prirodne mineralne vode, koji Sky pićima daju jedinstven okus.

Ohrabrena novim izgledom i poboljšanim cola okusom, Sky Cola 20. jula uz Lexington bend slavi mjesto u kojem je nastala. Pridružite se veselju!