Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemam para ni za ovaj obicni chipsy od pola marke a taj bi mi bas dobro doso jer nemam ni 50 kila u sebi :((((
Ocel bit kak\'e janjetine sto ne deblja :)
Kad Englezi kazu chips to je nas pomfrit! Naucite se kulturi i jeziku drugih naroda!
Ako nije masno nije ni ukusno. isto da prave kuhani pomfrit.
Kadifo nemoj da ljažeŠŠ commi je ingiLJer!
nije jedino masnoća u hrani ta koja deblja, šećeri i proteini se u organizmu transformiraju u mast, osim ako ih kakvom aktivnošću ne iskoristiš. nije džabe moja profesorica biologije govorila: ako jedeš slatko postaćeš masan, a ako jedeš masno neboj se, neš postati sladak. ja hudanca nisam slušala pa me evo sad krmača od 150 kila, sjedim u dobro armiranoj fotelji i štancam komentare na kliksu pod nikom commi
Perpetuum mobile
ajde više taj burek što ne deblja :)
...super, ionako ne mogu sebi naći xxxxl košulju odavno :)
HEHE razmissljas ko i ja isto(tj da ces se od cipsa udebljati). Ja sam se jedno vrijeme na silu gojio i jeo sam sto vise cipsa i tako neke hrane sto deblja.I znas sta sam postigao(navukao sam samo stomak a noge i ruke tanke ko stapici i dalje.
Nemora znaciti sad da se moze jesti po citav dan .
fuj, jedva cekam da to probam
da vam covjek skuplja USKORO u naslovima to bi bila knjiga dezinformacija i prevara. ovo novinarstvo?