Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da ova dva sendvica nisu sav menu,a ao jesu neka malo pogledaju sta jos moze da se napravi od povrca , a da je zdravo.Homos se zove jelo od leblebija i nije namaz a koriste ga Arapi.Pozdrav od KUHARA koji koji je osmislio radnju.Cao i sretno vam a nemoj te da se previse dizete jer ste zeleni jos.
svaka čast momci,želim vam uspješnu radionicu,a s obzirom da sam i sam ljubitelj sl. kuhinje prvi put kad svratim u sa navratiću,pa možda i razmjenimo koji recept ;-))
svaka cast djeckii! moracu daci sa obitelji da kusamo tu Vasu zdravu hranu.
Nakog ove diskusije na forumu ne preostaje mi nista nego da okupim familiju i da se zaputimo u Brokulu.Volimo da experimentisemo sa zdravom hranom i to moramo uciniti u skorije vrijeme.Ne moze bosanska lobanja da skonta da nije poenta da se nazdere saso mange nego da se tornjaci nauce da uzivaju u harni.Momci,ako vam je u interesu,a vidim da jeste osvijetlite obraze nacije i gurajte do kraja.Nismo svi bosnjaci-tornjacki kako se to nekome cini.
eh, vidim da sam samo ja razocarana, svima drugima se svidja ovaj praaavi bosanski business. hajd... pokazace se na kraju po finansijskom uspjehu il krahu koliko su momci uspjesno ovo osmislili...
...hrana u Brokuli je čisti afrodizijak...nezaboravno iskustvo...!!!!!!
Svidja mi se ideja, jer volim ovakve stvari i zdravo se hranim. Nisam nikada prije cula za ovo. Hvala na info. Samo me zanima da li postoji tu jos nesto da se jede osim u tekstu navedenog, jer na njihovoj stranici na jelovniku postoji samo to?! POzdrav
Momci su super i hrana je neobicno ukusna :) Pravo osvjezenje i inspiracija svih osjetila! Jedva cekam da vas posjetim opet! Z.
jako ukusna hrana, bar ono sto sam probala svaka cast
Samo da ti tvoj dobri drug kaže, bravo samo tako nastavi, ideja je dobra, a hrana, koju sam lično probao vrhunska. Selam
Svaka cast amire, samo se pitam je li ti cambridzska diploma magistra bila potrebna za ovaj projekat :))))) al sve jedno ako si se u tome nasao ideja je super, smao naprijed!!!
Genijalci. Meni se ideja svidja. Logicna je i interesantna. Samo jos dobar marketing i menagerstvo i to je to. SVE NAJBOLJE!
@razocarana Idi razvijaj pitu i ne rise, majke ti...
Probala! mene naprotiv iskreno cudi kako je ukusan taj sendvic od samo piletine i neke cudne salate. Ne znam za ovaj od sira doduse jer ne volim vege hranu ali pileci je koda sam pojela neku dobru pizzu sa piletinom! Ustvari, toliko je sit da sam se prejela pravo balkanski :) a nisam neka mrsavica..:)
\"i svjetski poznat noise producent.\" sve ok al\' tu ga brate usraše...