PROMO
104

Frisa i MK COLOR vam predstavljaju jedinstveni frizerski brend Subrina Professional

Subrina Professional je renomirani brend kozmetike za frizere. U ponudi možete pronaći širok spektar proizvoda koji će zadovoljiti profesionalne potrebe svakog frizera, od proizvoda za bojenje kose do proizvoda za stiliziranje kose.

Svi Subrina Professional proizvodi prolaze kroz striktne mikrobiološle analize, proizvodi se svakodnevno kontrolišu, a o kvaliteti se vodi računa u svakoj fazi. Spoj tradicije i napredne tehnologije čini ove proizvode još kvalitetnijim i jedinstvenim u svijetu rezervisanom samo za njegu kose, te će učiniti da se osjećate posebno.

Subrina Professional priča je počela još 1958. godine sa lansiranjem prvog regeneratora za kosu koji je drastično promijenio navike kako frizera, tako i korisnika, te predstavlja važnu prekretnicu u razvoju proizvoda za kosu.

Od tada jedinstveni, tehnološki napredni Subrina Professional proizvodi su prihvaćeni od strane profesionalaca i korisnika iz cijeloga svijeta pa ih sada možete kupiti u preko 25 zemalja.

Jedna od tih zemalja je i Bosna i Hercegovina. Za našu zemlju distribuciju Subrina Professional proizvoda rade Frisa u Sarajevu i MK Color u Mostaru.

Frisa, sa sjedištem u Sarajevu na adresi Branislava Nušića 172, kao vodeći distributer frizerske opreme i preparata u ovom dijelu zemlje, odgovorna je i za distribuciju Subrina Professional proizvoda za Sarajevski, Zeničko-Dobojski, Tuzlanski i Srednjobosanski kanton, te za geografsko područje Istočne Bosne i RS-a. Dodatne informacije iz Frise možete dobiti na brojeve telefona 033 473 061, Viber/WhatsApp broj 062 252 509, a sve proizvode možete naručiti putem web shopa www.frisa.ba.

Kompanije MK-COLOR iz Mostara radi distribuciju Subrina Professinal proizvoda za područje Hercegovine, Unsko-sanskog, Kantona 10, te Doboja, Posavine, Brčko distrikta, Bijeljine i Semberije, a za više informacija posjetite www.mkcolor.ba, a dostupan je i broj telefona (Viber/WhatsApp), 063 520 269. MK-Color u Mostaru možete pronaći na adresi Vukovarska BB.

Svi Subrina Professional proizvodi su cjenovno prilagođeni našem tržištu, te su tako dostupni svima. Ukoliko do sada niste probali ove proizvode, sigurni smo da će za profesionalce ovo biti idealna poslastica u kreiranju novih izgleda svojim klijenatima, ali i onih koji jednostavno žele zdravu i njegovanu kosu.

Subrina Professional je tokom godina uspješnog poslovanja postala najveći proizvođač kozmetike u ovom dijelu Europe. Jedna su od onih kompanija koje izvoze preko 80 posto proizvodnje, te imaju zaposlenih 200 ljudi u četiri europske zemlje.