Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oooommmmmmmm iz slika hvatam i osjecam vibru njihove povezanosti. Stvarno je Akiko uradila pravu stvar oci mi otvori svega mi. A vidi im imena sta je ovo ljudi ba de da se uozbiljimo pa ispocetka.
morbidne fotke.
Stvrano katastrofa. Dvije ovako lijepe blizanke na ovaj nacin da pretstavlja, nigdje ljepote, osmjeha, zivosti, zaista sablasno izgleda.
Dijelovi trailera za horor. Djevočicama sve nabolje. A šta, u Japanu nema blizanaca?
i ja kontam, mogla je nachi modele malo blizhe japanu...
Creepy....
to je prva rijec koja mi je na um pala :D
...flešbek ona scena iz Insidiusa
"Ova fotografkinja ih posjećuje od ljeta 2009. godine i prati njihov razvoj i poseban odnos koji ove djevojčice imaju." Inaoka, tvoje fotografije su ti sablasne. Ako ovako vidiš razvoj djevojćica, ili sa njima, il' sa tobom nešto nije uredu. Fotografije su mrtve, kao i djevojćice na njima.