Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH je najljepsa iz svemira. Samo tama. Eventualno neko prci ovcu u mraku.
ima gore kolega hahah sj. Koreja , mrtvi mrak najmrtviji ..Gnjecko ugasi svjetla u osam , J. Koreja ko neki otok izgleda :)
Joj ljepote. Što je ovo lijepo ljudi moji. Ja sam oduševljen ovom ljepotom. Ima li jop nešto ovako lijepo kao što su ovi svici na crnoj pozadini
slika br. 2 i 3 ko pločice u Domu zdravlja eee :)
" Fotografije je radio Nikonovim aparatom kojim je zumirao London u ponoć ..... " ????? hahah e to je najbitnija informacija u članku , sve ostalo mi je nebitno ... hvalaaa do neba :)
If your reading this your parents will die within 5 years to break the curse you must copy this to 5 pictures good luck. If you love your mom post this to 20 picture. One girl ignored this and her mom died 365days later. Sorry I can't ignore this because I love my mom
Kada ste već napisali da je Nikonov aparat mogli ste napisati i koji je model i koji je objektiv koristio hahaha :)
Pogasite sva svjetla jedne ljetne večeri pa pogledajte prema gore i onda ćete vidjeti ljepotu.
Ovo bosanski fenjeri gore u Parizu
ja kontao klix poslao fedju na iss
dva najveća zla na svijetu...pridodajte ameriku, rusiju i onu čifutsku tvorevinu
Zemlja je ravna ploca zapravo