Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i nane su nam jele kimchiju
kupus, kelj i luk, naravno da se salo topi
Tolike godine ulago u stomak i sad da jedem kupis, niđe veze
Sad će pita od kimchija
Price za budaletine
Izbacis secer brasno i zacine to je to provjereno
Joj al se prdi od tog
Kakav crni kimchi jedite kiseli kupus zimi.
Kimchi je bosanski kiseli kupus sa dodatkom orijentalnih zacina. Kimchi je vrlo popularan u Koreji ali se sumnja (bez jos uvijek cvrstih dokaza) da uzrokuje rak u ustima.
Nema gubitka skembeta bez kalorijskog deficita. Povrce svjeze i ukiseljeno pomaze jer je nisko kaloricno ali bez eliminacije visoko kalorijske junk hrane skembe nece nestati
U narodu poznatije kao kiseli kupus