Odlično izgleda
40

Oprah Winfrey tokom ljeta izgubila 20 kilograma, svoju novu liniju pokazala na jednom događaju

N. C.
(Foto: Twitter)
(Foto: Twitter)
Oprah Winfrey izgubila 20 kilograma tokom ljeta, a svoju novu liniju pokazala je na dobrotvornoj večeri u organizaciji grupacije Kering.

Voditeljica je pozirala s aktivisticom i nobelovkom Malalom Yousafzai i Françoisem-Henrijem Pinaultom a sjajno je izgledala u Saint Laurent haljini koja je istaknula njezinu figuru.

(Foto: Twitter)
(Foto: Twitter)

Organizacija slavi 15 godina svog rada, a cilj je pomoć spriječiti nasilje nad ženama i pružiti im podršku. Nicole Kidman, Isabelle Huppert, Tracee Ellis Ross, Zoë Kravitz, Channing Tatum i Leonardo DiCaprio neki su od slavnih lica koji su prisustvovali događaju.

Početkom godine slavna voditeljica govorila je o svojoj dugogodišnjoj borbi s kilogramima. Kako je istakla u jednom trenutku imala je oko 100 kilograma, a gotovo nijedna dijeta niti plan prehrane nisu joj odgovarali.

Ove godine odlučila se promijeniti stil života te je krenula na program "Weight Watchers" koji je fokusiran na promjenu prehrane, način života i samo razmišljanja o kilogramima.

"Ovo je najbolji program za mršavljenje na kojem sam bila. Radi se o načinu života, načinu na koji konzumirate hranu i nikada se ne osjećate kao da ste na dijeti, zato i funkcionira", dodala je tada.