Rijetki bi ga prepoznali
8

Nikad mišićaviji Zac Efron iznenadio transformacijom za novu ulogu u filmu "The Iron Claw"

N. O.
Foto: Twittera
Foto: Twittera
Zac Efron snimljen je na setu novog filma u kojem utjelovljuje lik hrvača Kevina Von Ericha, a transformacija kojoj se podvrgnuo za ovu ulogu privukla je pažnju njegovih obožavatelja.
Efron je izgledao prilično neprepoznatljivo pokazavši isklesane, zategnute mišiće uz preplanuli ten i bob frizuru na snimanju filma "The Iron Claw".

Dok je glumac uvijek bio prepoznatljiv po isklesanom tijelu, dodatno je unaprijedio svoju muskulaturu kako bi rekreirao stas Von Ericha.

Zac, koji je nedavno odgovorio na nagađanja o svom promijenjenom licu, također je nosio periku dok je šetao na setu.

"The Iron Claw" je drama koja se temelji na porodici Von Erich, koja je stvorila dinastiju koja je imala veliki utjecaj na sport u doba procvata 1960-ih, sve dok se nije dogodila tragedija.

Efron se nedavno našao na meti negativnih komentara zbog fotografija na kojima je izgledalo kao da je imao nekoliko estetskih korekcija na licu.

Međutim, tokom naknadnog pojavljivanja na crvenom tepihu govoreći o svom fizičkom izgledu, objasnio je da je morao ići na operaciju nakon što je stao na čarapu, okliznuo se te udario glavom o granitnu fontanu pa je zbog toga izgledao natečeno.