Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije ni danasnjim zenama lako... ne mozes vise musko naci ni u teretani
E taman zene traze muske po teretanama, najvise prikrivenih gejeva tamo
U moje vrijeme (davne godine kad sam imala jos pomalo energije za gym) je zena u teretani u Sarajevu jedino na nekog krimosa sa dvije mozdane celije mogla da naleti. Traziti lika u teretani pfff... jedino ako ti diler treba.
Balboa na aparatima
jel imo kostobrane
Neče čova da ima razvaljenu škembu ko ja.
koliko placa ove svakodnevne clanke, ili mu je klix sponzor? skoro svaki dan clanak o njemu. imamo li sta pozitivno napisat, da su nasa djeca razvila neki prototip robota ( a jesu skoro) i nesto slicno sto bi bilo korisno svima da procitaju... p.s. fkt me lik ne interesuje, nit ga gotovim, nit ne gotivim. ne izaziva mi nikakvu reakciji, al sto je previse, previse je.
ša mai kod Fude i Uglješe ?
Jak, jaći, Vrećo 💪💪
Ne treba trenirat u njegovom terminu, pokupi sve tegove
E pa stvarno me zabole...
Niste odavno perverzije objavili. Ima 5 dana, vec sam se zabrinuo za klix
Ima divan sorc. Kad se jadan upali poslije ove vjezbe, neće ustati 7 dana
Najljubaznije molim uredništvo Klix-a da sami sebe banuju na 7 dana zbog ovakve vrste članaka....pa stvarno nema smisla....ovo baš vrijeđa inteligenciju....članci tipa "Kako se jutros počešljala mala Hikmeta sa D. Malte"....čuj to, gdje vježbaju najrazgibaniji guzovi Kantona!?
I tako ti popiješ ban hehe
I ovo đubre pedersko počelo plaćat za objave na smrdixu
Sta ga briga, stavlja covjek sta hoce... meni ni iz dzepa, ni u dzep.
Podari nam Boze dragi zdralja i pameti, amin!
Zasto non stop dajete prostor nebitnim ljudima....toliko aktualnih tema da ne trebate forsirati Bozu,Hanu,i te likove koji su aposlutno nebitni.
Ne trujte nas molim vas!! Zasto nam paznju skrecete na njega/nju?