Uskoro...
0

eKupon.ba - bh. portal za grupnu kupovinu

Sarajevo-x.com
Po uzoru na svjetske portale za grupnu online kupovinu, koji su u posljednje vrijeme apsolutni hit u svijetu i regiji, uskoro na bosanskohercegovačke tržište stiže i eKupon.ba, portal namijenjen grupnoj kupovini koji svojim kupcima nudi nevjerovatne popuste od 50% do 90% za atraktivne usluge i proizvode u vašem gradu.

eKupon.ba predstavlja web servis koji omogućava grupi korisnika najveće moguće popuste i to od 50 do 90%, a partnerima veliku promociju, nove klijente, zaradu bez dodatnih troškova i garantovan novac.

eKupon.ba se temelji na dnevnim ponudama određenih usluga ili proizvoda na nivou jednog grada. Tako, na primjer, na eKuponu se mogu promovisati posebne ponude za restorane, kafiće, fitness i spa centre, stomatološke ordinacije, kozmetičke i frizerske salone, razne kurseve, ulaznice za kina, pozorišta, koncerte ili utakmice i još mnogo toga.

Kako bi ponuda uspjela, mora se okupiti dovoljno zainteresiranih korisnika. Tek kad se dostigne minimalni broj kupaca, ponuda će se naplatiti i na vašu e-mail adresu će biti poslan vaš elektronski kupon sa jedinstvenim kodom koji ćete moći koristiti za plaćanje.

Plaćanje je zbog sigurnosti, jednostavnije realizacije i brzine obrade zahtjeva limitirano na kreditne i debitne MasterCard, Maestro i VISA kartice. Ne brinite ništa jer za sigurnost obrade podataka se brine PikPay, prvi domaći servis za sigurno i brzo internet plaćanje i naplatu. Svaki put kada kupite određenu ponudu, vrijednost ponude se rezerviše na vašoj kartici i tek kada ponuda uspije, novac se skida s vaše kartice. Ukoliko ponuda ne uspije, sredstva koja su rezervisana će biti odmah oslobođena i ništa vam neće biti naplaćeno.

Ovaj projekat je kreiran u konzorciju dvije vodeće bh. internet firme InterSoft d.o.o. i API d.o.o., koje stoje iza najposjećenijih bh. web portala, a to su: Sarajevo-x.com, Pik.ba, Blogger.ba, Dernek.ba, Market.ba i Gamers.ba.

Misija eKupona je da do kraja 2011. bude prisutan u svim većim gradovima u BiH i da što većem broju korisnika ponude uštedu od 50 do 90%!

eKupon.ba će biti pokrenut uskoro, a očekujte super atraktivne ponude iz vašeg grada sa nevjerovatnim popustima.

Ukoliko želite primati obavijesti o dnevnim ponudama za vaš grad pozivamo vas da se prijavite na newsletter na www.ekupon.ba.