Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto , napokon dolazi prihvatljivo i bezbolno rješenje koji su naškrabali gluposti po sebi i sad trpe zbog toga ..... najjače kad je frajer istetovirao džamiju preko cijelih leđa , a munara malo kriva bila i kad je to skontao , naknadno je dodao skelu pored ahahahahaha .....
Koji sam se qrac sharo i silne pare izvalio da bi sad skido? Nidje veze. Kakve gluposti boze sacuvaj..
a zavisi .... jedno je kad se radi o nekoj normalnoj decentnoj tetovaži ,a drugo kad napraviš glupost u mladosti i naškrabaš po sebi nešto zbog čega će te biti stid u budućnosti ili ćeš imati poteškoće zbog toga ... to su dva različita pojma
Pa to je problem samog covjeka, da je imalo pameti imao ne bi radio sto mu se nece svidjat kasnije. Ili smo svi glupi i mladi ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
a i saraju se brate
..ovu što ja imam ..nemere...ništa ..i niko skinuti ...primila se pravo ..za srce;)))))
..hmmmm...
...jest... :))))
Pita Ante,imal' šta da skida crnilo s kože?
ee ante cini mi se da ces gore proci od one sto joj je pokisla gl00va :D
...umene ni tračnom bruslicom skinut, mašala upisano :)
Nisi ga zar umočio u tintu?
:))))) ..aj ne benavi :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Jest da otpadne ruka i dijelovi tijela ispod tetovaže ali sve za ljepotu...
Je*eno buraz, sad mi se suše usta nenormalno... Non stop sam žedan a nisam žedan, isto da mi je neko išmirglao jezik i usta... Koji je ovo vrag nije mi jasno... Kako kod tebe situacija? Jesi podlegao iskušenjima :))))
Tek sad vidim koliki sam ustvari ovisnik. Ko konj :)))))
uh kad ste stanem mazati