Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je super da se ljudi druze a usput i nesto korisno urade
Ovo je dobar projekat.. Svako može dati par sati sebe i ugraditi nešto u ovu državu.. očistiti ispred kuće, zgrade, nebodera, posaditi cvijeće.. Jednostavno bi sve odisalo nekom pozitivnom energijom, a to je što treba ovom narodu.. pa će biti i posla :)
Akcija za pohvalu. Ali, zasto se u clanku koriste rijeci poput 'edukativna' umjesto obrazovna ili odgojna? Zasto se koristi rijec 'volonter' ili 'volonterno' umjesto 'dobrovoljno'?
@BivsiTurcin3 dobrovoljačka brigada recimo :-D
Sta je to ovaj rezim bolji od proslog ??? Ne smijes govoriti protiv politicara SIPA kuca na vrata ( UDBA ) ,neces dobiti posla ako nisi u stranci ( partiji ) , radis kao konj a nemas para i evo naj novije ove " radne akcije " samo nema graha nego rostilj ili sendvici :-D .. Komedija i ja da jos ne zaboravim Diktator Bakir . Bolje u Yugi bilo kada skontas 10 puta , ali et neka nama esdea
Djes ti mlada u dimijama posla?
Predivno! Sto vise ovakvih vijesti!
bravo! samo naprijed! nek djeca nauče koristiti mozak i tijelo u prirodi
uz malo truda i para rezultati su vidljivi, jos usput se neznane komsije upoznaju.