lifestyle
90

Disneyeva princeza iz stvarnog života

Klix.ba
Anna Faith Carlson je osamnaestogodišnja Amerikanka s Floride koji ima vrlo zanimljiv posao. Naime, ona je princeza Elsa iz Disneyevog filma "Frozen".

Sve je počelo ranije ove godine kada je Anna postavila fotografiju na kojoj se slikala pored Disneyevog lika s kojim ima itekako mnogo sličnosti. Fotografiju je postavila na Instagram i od tada je počela ludnica.

"Otišla sam pogledati film sa svojom sestrom i tada se sve počelo dešavati. Pogledala sam film i rekla 'Zaista mi se sviđa'. Tada sam otišla u prodavnicu i tamo je bio lik Else, stala sam pored i fotografisala se", rekla je Anna.

Glumom se bavi od drugog razreda. Otkako je pogledala film počela se oblačiti kao Elsa te glumi u školama i uveseljava djecu. Ovih dana planira posjetiti i djecu u bolnicama. Anna kaže da su djeca uzbuđena i šokirana kada je vide u kostimu.

"Uvijek su sretni. Ali bilo je i slučaj kada je jedna djevojčica počela plakati. Njena mama mi je rekla kako misli da ću je zalediti svojim očima. Ali rekla sam da to neću uraditi, Zagrlila sam je i fotografisala se s njom", rekla je Anna.

U jednoj školi djeca su doslovno skakala od radosti jer nisu bila u mogućnosti otići u Disney World, te su bila presretna što su ih je princeza iz bajke posjetila.

Elsa ima i sestru Annu koju glumi Annina prava sestra Lexie i prijateljica Brittany Duffoe kada Lexie ne može.

Trenutni posao Anne Faith je savršen jer je završila srednju školu i želi se fokusirati na muziku.

"Rođena sam da budem pjevačica. Smiješno je to što Elsa također pjeva. Pišem pjesme i imam nekoliko spremnih za snimanje", rekla je.

Anna Faith želi snimiti album i prijaviti se na audiciju ABC televizije "Once Upon a Time" koja snima bajke sa živim ljudima.