Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam osoba s disleksijom koja je u kombinaciji s disgrafijom. Dok sam išao u školu u BiH preživljavao sam pakao i torturu, a sve zbog neinformiranosti osoba koje su u školskom sustavu. Moja jedina sreća je što sam iselio iz BiH i što sam dobio adekvatan tretman u novom okruženju. Da sam dole nastavio ići u školu vjerovatno bi bio propalica, delikvent i sl. Danas sam osoba koja je završila fakultet, koja vodi normalan život, radi i kao da nikad nisam imao disleksiju.
Bas se sjetih da sam imao drugara u osnovnoj koji nije znao ni citati ni pisati. Cak je zavrsio osnovnu nekako, ali nije naucio, svi smo ga zezali. Mozda smo se baš ogriješili o covjeka....
Garant jeste :( iznenađuje me kad vidim koliko "visoko" obrazovanih osoba ima predrasuda prema osobama koje slabo čitaju, ili prema osobama koje mucaju. Tačno se vidi kakav smo "kvalitet" od naroda.
@newcomer Ја немам... ал требало је времена да се схвате неке ствари. Колико је мојих јарана одбацило школу због сиромаштва рецимо. Није ни чудо да толико људи једва чека да је заврши, а кад заврше чека их три пута гори живот.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ova ako misli da ce dici svijest tako sto ce nesto u drzavnim skolama napraviti, grdno se vara. Drzavne skole sluze politicare, ne narod. Samim tim ako postoji problem, od kojeg nema njima profita, i koji se moze lako izignorisati, onda ce to i uraditi.......
@BosanskiGaziija Da, mnogo nam je bolje bilo kada su vlade kontrolisale skoro sve medije.........kako je lepo biti glup......
@BosanskiGaziija ti bi trebao da se baviš Jehovinim svjedočenjem, umjesto poislamljavanjem. To je mnogo plodnije tlo za tu tvoju furku, vjeruj mi. Tu bi se snašao kao riba u vodi.