Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Carica!! :))) Davne 1924 kada je Kina bila u ratu, kung-fu joj je bio nacin samoodbrane .. u danasnje vrijeme ti ni betonski bunker ne bi pomogao :((
a ja vjestinaaaa. wow....nista jače odavno ne vidjah.... ne znam gdje iskopate ove levate
@estagfirullah volio bih vidjeti tvoje fizicke sposobnosti kako sada tako i kad budes priblizno njenih godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Baba svaka čast. Imamo sada dvije Kung-Fu legende: "Brus Li i Brusilica".
Kineska Lejla Šebić
nista novo , vako sam se i ja mariso al s pritkama od buranije
Halo baba baba...ee u programu ste izvolte...
UH JEBOTE OVA BABA BI ME POLOMILA KO BUDALU.
može ona to kad prije toga smaže cijelog vučijaka
@lik55555555 hajde ne kenjaj
Nama prijeko trebaju ovakve hrabre babe i govnjive motke da rašćeraju ovu lopovsku vlast, toliko je truhla al narodu PRIJA ne može da se od nje odlijepi !! Uporedite Sarajevo šta je Tito izgradio za narod 1954-1980, i uporedite sa ovim banaditima 1991-2017. NApominjem da su 53 još četnici i ustaše bauljali šumama ada je radi stabilnsoti održana 1984 u Sarajevu zimska Olimpijada ! Upravu u ovom periodu !
svaka cast ovoj zeni........93 godine, a baba pici niz ulicu kao da joj je dvajestri !!
znaci imas fit komsinicu !
HasssaaaaBubaaaaa 🙆 Ma kako je kome sudjeno, onako ce mu i biti, nema tu sta.
Ma ja, najbolje je sjediti i čekati pa šta bude. Ni slučajno nešto ne probati.
@Miles Dyson Nek si ti pozitivan, to je najbitnije. Ima koliko hoces ljudi, koji se zdravo hrane, paze na svoje tjelo i zdravlje i nazalost maldi napuste ovaj svijet. Eh to sam htjela da kazem, a ne da li se nesto treba probati ili ne. Svakako da covjek treba da uziva u svakoj prilici i u zivotu i ono sto zeli nek i isproba, nemam nista protiv.
diđeš babi u bašču da kradeš trešnje, dobiješ pritku preko leđa
Namlati te ko vola u kupusu