Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh kad se vec okupljate na Vilsonovom, pocistite i Miljacku, kad vec cuvate rijeke, i ostale rijeke et 😘
De malo u Šumsku
Budale, umjesto da naprave ekološku stranku pa sami da donose zakone. Nema od pokreta ništa
ljude iz BiH, Crne Gore, Hrvatske, Kosova i Srbije.....hah....Kosova i Srbije.....i....hah...
Da li je bolje struju dobijati od uglja pa zagadjivati zrak
struju dobijati od vjetar, struju dobijati od sunce.....pa ne zagađivati ništa
struju dobijat od padeza
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka čast. Mada, znajući nas, ozidače ovi iz nacionalnih stranaka bez obzira na sve. Ali ipak svaka čast za afirmaciju.
Politicari su u sprezi sa bagrom i uhljebima napravili sebi MHE i narod im plaća harač za njihovu struju. Treba srušiti i izgrađene brane... Dakle sve brane se ruše od kojih samo koristi imaju pojedinci, a ne zajednica.
Odbraniti rijeke Balkana je super stvar..a kako bi bilo kad bi se tako sastali i odbranili djecu,budućnost od El Bake,Traktor Dodo,Kamen Čovo i naravno El Vučko sa partnerima
BRAVO!!!SVAKA CAST!!! NE DOZVOLIMO DA NAM 2,/' MAFIJE I LOPOVA UZIMA PRAVO NA ZIVOT!!!