Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolja promocija svoje vjere je poštivanje druge vjere
Respect
A u susjednom Mijanmaru isti ti budistu kasape muslimane!
bio na dersu dvaput i konta moze ljude tekfiriti i slati u dzennet i dzehennem koga hoce i kako hoce.
napravis li ti iftar sto tekfiris svakog zivog niko ti ne valja.
Svaka im cast. Samo imam zamjerku kad su neka davanja u pitanju. Nije mi se jednom desilo da cujem nekoga kako govori dao ovo ovome, dao ovo onome. Bolan ako si dao nekome nesta, suti. Nemoj da drugi znaju za to, jer ako se to procuje i dodje do onoga kome si dao nesta, past ces mu u ocima i to bas. Ja znam neke ljude koji su tog tipa, sve ce ti dati, ali ce i svi znati za to. U jednom hadisu se spominje da kad se udjeljuje da lijeva ruka ne treba da zna sta je desna udijelila.
to su vjernici na baterije,svi trebaju da znaju da si pomogao nekome a to nije poenta primitivci
@F.E.A.R. Nemoj tako,ja mislim da nisu oni zvali novinare,nego su oni sami došli "gurati nos po običaju i gdje treba i gdje ne treba".Ali,kada bi svi koji mogu,makar i zbog samoreklame pomagalione kojima je potrebna pomoć,vjerujem da na ovoj planeti gladnih ne bi bilo.Nažalost,većini ni samoreklama nije motiv da odvoje od vlastitih usta i iz vlastito džepa za druge,kolikogod puno imali.
pa potrudite se da nema siromašnih..umjesto toga bacit ćete pola tone hrane za ramazan
Jao što su fiiiniiii, ko sa ovcama pred klanje
lijepo pomozi onom ko nema bar sitnicu sevap je
kratko,jasno respekt!
Ali zato u Mijamaru ti isti pobise sve muslimane.
@ramizovmali Jesu budisti ali nisu ovi. Oni tamo,rade trenutno najveca zlodjela na svijetu,kakav Isil.
Ovo je ustvari sasvim normalno kada su u pitanju normalni ljudi....za frustrirane kuriozitet ...