lifestyle
0

Bosnian Kingdom - proizvodi nastali iz ljubavi prema domovini

Klix.ba
Bogatoj ponudi trećeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa doprinosi i kućica Bosnian Kingdom, u kojoj posjetitelji mogu pronaći raznovrsne domoljubne proizvode.

Bosnian Kingdom Clothing je brand nastao iz ljubavi i ponosu prema domovini, a inspiraciju pronalazi u njenoj višestoljetnoj tradiciji, običajima i kulturi.

Predstavlja spoj tradicije i mode, a rezultat su atraktivni proizvodi sa simbolima Bosne i Hercegovine. Izlagači svoje proizvode nude posjetiteljima svakog dana od 10 do 22 sata, a u toku su mnogobrojne akcije i sniženja. Coca Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG Zona unaprijeđenog poslovanja - ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID – Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su i ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanca vrijednosti.

Realizacija Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa ne bi bila moguća bez podrške Grada Sarajeva, koji je pokrovitelj Marketa, ali ni bez podrške Ambasade Kraljevine Norveške, koja je dala značajnu podršku realizaciji ovogodišnjeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Više informacija o Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem oficijelne internet stranice Marketa – www.sahm.ba.