Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naprevit ce je ali u kurcu da mu je buch srusi
ma boli ga kurac, samo naprijed
Sta je ba ovo ? SRUSI PA VLADAJ !! Hahahah
Ma budala je on,sto nije udario avionima na pale i republiku smrdsku ili u beogradski parlament(hitlerov(milosevicev) bunker),ovako samo upropasti toliko potencijala.Teroristi svih zemalja ujedinite se?,-i udrite na nase komsije jebo im?vam pas mater cafirsku.
MA TO BURAZGRADI SAMO GRADI NEK SE VIDI KO JE BOSS,
seoska idila: babo gazda i sin rasipnik
sve u stihu sve u prozi, sjedi na mog pa se vozi
smijem se smijem, grohotom se smijem....
haj ti gore ne seri, peglas sa tom depresivnom pricom... raja je krenula da se pali i zari... raja je krenula da se PALI i ZARI... osama kume, lijep si ko bred pit, htio bih da napravimo zajedno jedan pravi hit, za staru majku, cudnaju i snaju, da pjevaju nas svi u arabiji zavicaju, da i mene ko i tebe raja vazda trazi, kurve na plazi i hajduci na strazi, i da za mnom vicu "on pravi nas je ponos", i da za mnom vicu "on bushu prdnu pod nos", da zaradim i ja sto pedeset hiljada svajcaraca, da kupim sebi raznih dzirlo kuraca palaca, za staru majku zube od crnca, da lakse moze orahe da krca! aman... cest usklik u sevdalinkama.
Hocel i ovaj put uzivo prenosit kad je budu rusili??? Koga ce amerikanci onda napasti? I opet ce se velika lova uzimat po medijima, bice opet kako, zasto, terorizam, islamisti, fundametalisti, izjave ljudi koji su nekog bliznjeg izgubili... Svo zlo na ovome svijetu je isplanirano od "par" bogatih familija koje kontrolisu ovaj svijet, sve sa ciljem zarade i razredjivanjem stanovnistva, jer kad nas bude previse, postace opasno za njih, nema dovoljno love... Cifuti...
bravo chuna
Bez ljutnje na Osamu.Treba terena za treninge.
Kakav je ovo pjesnik sto se potpisuje kao chuna... Aferim pjesnice...
POTPUNA DEZINFORMACIJA... OSAMA NECE GRADITI OVU ZGRDU NEGO RUSITI.....
a daj hahahaha... napravice babo sinu, da moze pobiti zivinu, avijonom u zid da se zabije, nevjernike sve da pobije! oplakah sunce ti jebem!