Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas kao i svi i ovi iz Bhv-a su tu samo da lovu uzmu, kao sto je to bio slucaj samnom. Izmisljaju uvjete, stoga svakome preporucujem da se ne prijavljuju na ovaj program, samo ce izgubit oko 300 KM dok im ne dadnu neki poseban uvijet kad cete odustati.
molim vas da mi odgovorite na komentar 1986 sam godiste i zanima me da li postoji jos prijavva za rad u USA razmjena studenata unaprijed vam zahvaljujem i strpljenjem cekam vas odgovor po mogucnosti odgovorite na moj email