Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo slike sa Stupa !?
tibra original :D
to taman htio napisati :D
alipasino polje na steroidima.
Kako oni potrefe ulaz u zgradi ?? meni ovdje sve isto... kako tacno znaju gdje je njihova zgrada haha
Ovo je nevjerovatno. Volio bi vidjeti i posjetiti, i popiti pivo i zapalit cigaru na jednom ovom balkonu pri vrhu, al bi me stalno jeza hvatala kad bi morao zivjeti ovdje. Malo od visine, malo od one klostrofobije i skucenosti. Mislim da ni neka dobra Hong Kong tamo gospodjica me nebi mogla ubjediti ili olaksati situaciju. Mozda malo ali . . . ne znam brate, gadno . . .uhhh
Kinesko Ali Pasino
kinezi kopirali i tibru :D
Iaoo, strašno, ali neminovno, izgleda. Zbor stanara na stadionu.
U pravu su bili indijanci : "Nema mirnog mesta u gradovima bijelog čoveka. Nema mjesta gde se može čuti otvaranje lišća u proljeće ili drhtaj krila kukaca. A možda zato jer sam divlji i ne razumijem. Buka u gradovima je uvreda mojim ušima."
A sunca ti ne je.bem al se ovi razmnožavaju.
Da bi se svijet razumio morate otići u Kinu. U Pekingu postoje 3 autobanska prstena oko grada, onaj vanjski je sa 10 traka i većinom vremena je parkiralište jer se uništa ne mrda. Može vam se desiti da sate provedete u Taksiju koji vas treba prebaciti iz centra, recimo na periferiju. Ovi neboderi nemaju nikakve veze sa Tibrom, jer su obicno barem 5 puta veći i ako ste se čitav život kretali Evropom, ne postoji ništa sa čim bi se mogli usporediti. To su ljudski mravinjaci, tako da vam pravo dobro dođe kada se sjetite da ste iz Bosne, koja ima stanovnika kao jedno predgrađe Shangheia. Sarajevo ti dođe tako pusto kao vikendica na Vlašiću
Ovdje je chin pyu linova raja najjača. Ima ih šest hiljada.
Hahaha
Razlika izmedzu shek kiriki ovog kvarta kineskog i na primijer alpasinog kod nas. Je u tome da svaki kinez sto zivi u shek kirikiju ima svoj vlastiti biznis. A kod nas je go neradnik konta da je 93 i ceka sadaku.
Alipasino Polje Z-Faza
Tu mora da muz zena punac snaha djed nena zet dajdza amidza dajnica strina svi zive u istom ulazu...xD
Cetiri dana sam turisticki bila na proputovanju. To je bukvalno mravinjak! Najbolji pogled iz zicare. Aerodrom im je odlican.
Ah miline balkona za ustakliti
Tibra na aparatima...