Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kad vidim sta se sve nase dame prodju dok nam donesu bebu, sve je premalo to sto uradimo za nase supruge, majke nase djece.
Ne budite đubrad! Ne znate i nikad neće znati koliko treba samo dok se žena porodi i kakve su to samo patnje i bolovi, a naravno kasnije sreća i radost, mada, u momentu kad se porađaš na kraj pameti ti nije da te poslije čeka sreća. Šta se sve mora proći da bi se žena porodila, sve su to gore navedeno u članku sitnice! Uostalom, i njegovo je dijete, i njemu je u interesu da bude što zdravije itd., a to se postiže kad je majka zadovoljna, tako da, tišina!
samo zadnji pasos ima smisla, ovo ostalo su ciste gluposti, ili stvarno ima takvih zjaka...neznam
Ja uopste ne znam sto se raspravljam sa polupismenim, priglupim i krajnje infreriornim ljudima koji nisu u stanju da procitaju post a kamoli da ga shvate. Ovo sto sam napisala je gola istina pa vi kmecite koliko hocete.
Hajde dodji danas ispred bbi recimo i povedi svoju djecurliju za rucicu pa da vidimo to sexy izdanje. mene ces lako prepoznati, dvoje djece, umorna, iscrpljena, masna i znojna od letanja po parku i da, naravno 95 kg!!
Nisi ti \"Ona\" nit si \"On\"...ti si \"Ono\", jer nemaš ti pojma izgleda o životu općenito, dom ostavljanjem takvog komentara smatraš da si \"kazalo\" nešto pametno!!!! Pročitaj ponovo svoj komentar, ako ti išta skontaš šta si \"htjelo\" reći, ja ti se javno izvinem...et
Vi fakat niste normalni.
i čovjek da vjeruje ženi...
Ma ja, i onda se porode a kile ostanu, i muskarci budu svinje i s.o.v.i.n.i.sti. Zenama ce biti mnogo lakse da zive kad skontaju na kom principu sve to skupa funkcionira. Muskarac ozeni zenu sa 60 kila i nakon godinu i po braka ima zenu od 95, nenasminkanu, u sirokoj odjeci, masne kose. Je li to ista zena? Ulaganje u fizicki izgled je visestruko korisno, a prije svega se zena osjeca lijepo, mocno i pozeljno, u tome je bit, jer htjeli priznati ili ne samopouzdanje je s.e.x.y a kad imas 95 kg i mrsko ti se pocesljati, kako ces se osjecati tako?
Pa što ne bi, neka koriste i trebaju.
tell me something i don\'t know :)
Koliko dobrih djela u samo nekoliko sekundi mi muskarci mozemo da uradimo, pa to je nevjerovatno
Hajmo hejteri,hejt za mene sto sam prvi komentar opuco.Hejt!!!!