Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne znam koliko je ovo tačno. skoro sam provela noć u porodilistu. u svakom momentu sigurno plače najmanje po jedna beba a obično i vise, ali ja sam bila u tolikim bolovima da sam uglavnom prespavala i nije mi smetao plač hora beba.
neku noc neko dijete place svu noc nisam oka slkopio
kako bi moja zena voljela da ovo vazi i za mene :-)))))
valjda sprijecava jeli ovo neki sandzos u pitanju
Jest da se nisam vozio u avionu pa neznam kako to izgleda kad beba plaće na nekoliko hiljada metara visine ali gdje ćeš zaspati kad derište ne prestaje vriskati kao sirena za avio-bombardovanje. Malo derište --malo se dere Veliko derište -- urla Izvinjavam se emotivnim ljudima.
Za tvoju informaciju 12 dB se jedva čuje, šapat je oko 20 DB, pa ti sad skontaj.
...nikad veći kretenizam nisam pročito...pa ja ne mogu zaspati ni kad mi komarac zuji oko uha, a ne kad neko rasplakano derište zagrmi jačinom od 12 decibela