Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tesko je danas pronation supruga ili suprugu koji zele 50 godina da imaju odnos samo sa jednom osobom.Nema vise dobrih starih brakova I morala u njima.
Sve je manje poštovanja između muškarca i žene. Žene nisu više ekonomski ovisne o muškarcu, cijene svoju ulogu radnice, supruge, majke dok ruku na srce muškarci još uvijek smatraju da sav taj teret bračnog života treba da je na ženi. Sve više razvoda, vanbračne djece će biti...
Moda.
Feminizam je napravio od žena veće likove nego što su oni protiv koji se kao bore. Prema tome puno ih želi samo da im lik napravi djete i onda ga šutnu. Znam da se ovo neće sviditi Feministički ograničenim umovima, ali treba biti realan/na i pogledati kako stvari stoje.
To je Giggs kriv
Brak je prevaziđena institucija. Homo sapiens nije stvoren da ima jednog partnera za cijeli život. A ni brak ne sprečava švaleranje i švrljanje (koliko očeva nesvjesno odgaja tuđu djecu). Ne kažem da je ovo ispravno, ali je realno.
Znači kopilad rađaju.
Prije 100 godina bi u novinama pisalo rođeno toliko i toliko kopiladi.
Sramota za udate, a neudatim svaka čast..
Ne znam šta bi im rekao. Shvatile da su muškarci samo opterećenje i da trenutno muškarci služe jedino da idu psihologu kad ih netko povrijedi ili plaču da ih policija zaštiti.
Nevade na vrijeme, jbg.
Raja tamo živi u vanbračnim zajednicama i brak im znaci samo da naprave svadbeno veselje. Budući da to tamo dobro košta onda štede pa to obave kad im djeca narastu. A i razvodne parnice su skupe, tako da je bolje da budu sigurni da neće 2 puta morat kesirati u roku od dvije godine.