Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrzavam ovu incijativu, sve dok nas muskarce ne ugrozava
Malo svecke sperme, malo skotske sperme, malo francuske sperme, malo hrvatske sperme, frtalj zličice kreole sperme i sve to fino izmiksati i na kraju zaliti saftom sperme visokog IQa :)
Pa pošteno.. Ako milioni žena svakako odgajaju djecu samostalno iz ovih ili onih razloga, zašto bi tim ženama branili da zanesu na taj način i imaju potomstvo koje mogu izdržavati.
Kraft činjenica je da je bolje da dijete raste uz oba roditelja, ukoliko imaju kvalitetan i zdrav međusobni odnos.. Ukoliko nemaju.. to je druga priča, jer često baš djeca nose trajne psihološke ožiljke zbog sukoba među roditeljima.. Ovdje je caka što te žene, ako dobro shvatih, nemaju partnere.. Jel' to znači da trebaju prevariti nekog naivnog letećeg švalera pričom da imaju zaštitu (što implicira kasnije probleme) ili trebaju ostati bez potomstva.. jer ipak žena je plodna do početka 40-ih.. poslije je kasno.. Ne mislim da treba isključivati muškarce, ali ako je već takav slučaj da žena nema partnera, a ima još kratko trajanje biološkog sata.. što da ne.
Kraft Ja ipak mislim da najviše žena ostanu same isključivo zbog karijere.. Daj fakultet, daj master, dokazuj se na poslu.. još je rano..dok proputuje, dok se iživi i blentava misao.. ima vremena.. veze počinju, rastu, a onda ili napreduju ili propadaju.. a onda dođu mlađe..:) Mada nisi ni ti pogriješio.. pogrešna očekivanja izazivaju loše posljedice.. ko traži previše i čeka savršenstvo, obično završi praznih ruku.. E sad što se tiče seksa.. tu već nemam iskustva sa ženama i ne kontam varijantu da su nezainteresovane za muškarce.. te ću ti vjerovati na riječ.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ako bude trebalo sperme,podatke sam ostavio redakciji.garantujem kontinuitet i kvalitet l.p.