Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok nisam dobio dijete, zaobilazio sam ovakve clanke u sirokom luku, sad sam pravi dosadni tata, samo trazim clanke sa savjetima i divim se kako je moja beba najljepsa :D
Jes jako istraživanje, to zna svaki roditelj.
"Ova istraživanja, koja su napravljena pažljivim promatranjem ponašanja novorođenčadi, mogla bi pomoći medicinskom osoblju, ali i roditeljima, da shvate šta je to malenim bebama zaista potrebno odmah po njihovom rođenju. " Hahahahaha, pa ako do sada, bez ovog istraživanja nisu shvatili, neće nikad. Bože dragi, jakog istraživanja, kao da je tek nastao ljudski rod! ;)))))))
Za 8 minuta vec vata sise :D
Ovo meni zvuci k'o dernek, samo zamjeni bebu sa nekim imenom.
aaaa, kad kake bebe prvi put? to me pravo zanima, nadam se da ce sutra biti clanak..
cesagija@koja si ti budala cuj memu cuclo
A ti ne volis memu?
ma nije to nego odavno nisam cuo da neko kaze ˇ"mema"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Opet neka istraživanja!
Ovo je tako liepo, probudiste mi istrazivanjem zelju da dozivim prve minute bebe :)
Ja sam sinoć spavao ko beba!Malo vrišto,malo plakao,malo cuclao memu...