Zanimljiv eksperiment
21

Roditelji provjerili koga će djeca pratiti kad napusti prostoriju, rezultat sve iznenadio

D. J.
Screenshot: TikTok
Screenshot: TikTok
Brojna istraživanja su pokazala da su djeca u ranoj dobi puno više vezana za majku, nego za oca, stoga su jedni roditelji odlučili napraviti zanimljiv eksperiment.

Chris i Chenoa, roditelji troje djece, na TikToku dijele simpatične videozapise svog porodičnog života. Nedavno su objavili videozapis u kojem su odlučili testirati hoće li ih djeca pratiti kad izađu iz prostorije, a ono što se dogodilo, iznenadilo je i njih i brojne pratitelje.

@chrisandchenoa Who won this time? Mom or dad?! Our kids are one of the greatest gifts from God! These silly challenges don’t really mesn anything but it’s fun to do and see their reactions! We absolutely love our children and thank God for them! Don’t take your children for granted. 💛💛💛 #chrisandchenoa #momsoftiktok #moms #dad #family #baby #familygoals #parents #momma #parenting #toddler #dada #mom ♬ Little Bitty Pretty One - Thurston Harris

Porodica je za vrijeme snimanja videozapisa zajedno sjedila na kauču. Potom je Chris otišao iz dnevnog boravka, a ubrzo su za njim otišla sva djeca, dva dječaka i jedna djevojčica.

Isto je potom napravila Chenoa, no za njom je odmah otišao samo najstariji sin. Videozapis je od objave pogledan više od milion puta, a mnoge je u komentarima nasmijao ovaj simpatičan eksperiment.