Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najsretniji i najljepši dan u životu svakog čovjeka je dobitak djeteta, zatim najljepši period je njegovo djetinjstvo i odrastanje, i onda ženidba/udaja, te ponovo drugi najsretniji i najljepši dan u životu rođenje unučeta, BLAGO ONOM TKO TO DOZIVI.
Smije li se pogledati taj spot a da se be kupi neki od proizvoda iz široke palete?
Neprospavane noci, umor I briga cijeli zivot. Brdo para,znoja i krvi da od beba postanu ljudi a ono te marska,psuje i govori "sto si me rodio?". No bebe su nesto najljepse sto covjek moze sebi priustiti...