Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nazalost, ovo je tacno. Naravno da obozavamo svoje dijete i da nam nije tesko ustajati ali umor se nakuplja iz noći u noć i naravno da si nervozan. Pa nećeš galamiti ni ljutiti se na onu malu mrvicu što je gladna ili mokra već ćeš se posvađati s mužem. Ali sve to prođe, nisu to sad neke životne krupne svađe. Za par mjeseci muž i žena će se tome zajedno smijati, ako je ljubav prava.
A ja S_R_A_N_J_A
trudnoca i rodjenje djeteta je mnoge roditelje jos vise zblizilo. :)
@glupani, ti ces jednu noc dojit dijete, jel? il ga odmah planiras odvojit od sise, i tuknut mu flasicu? Eeee, zelenguze xD
ne mogu da vjerujem da ti \'\'roditelji\'\'vise vole spavanje od svog djeteta kad dodje vrijeme ja cu se dogovoriti sa zenom jednu noc ona ustaje jednu ja pa sta ako radim i rano ustajem to je moje dijete ko ce ako necu ja to su gluposti toliko roditelja bi dalo sve sto imaju da mogu imati dijete ali ne mogu a ovi bi da spavaju
@Nik 09.06.2010. u 11:20 Zato sto je muz umakao sa strane,oci moje lijepe! koliko su zene zatupljene to je nevjerovatno!!!
\"Studija provedena nad 22 para roditelja koji su dobili svoju prvu bebu...\" JA NAUKE I GOV.ANA, ZAKLJUCILI NA OSNOVU 22 PARA, SVAKA CAST BUDALETINE!!!!!!!!!
svako sranje dobro za rastanak....zene su dans naopake, smotane, odvratne, rode djete i odma traze drugog muza to meni nije normalno
Upravo tako \"AYAN\". Ja ih imam dvoje,pa se jos ne posvadjah sa muzem zbog budjenja. Prvo dijete se budilo svaka dva sata da klopa,muz dolazio iz nocne i ostajao sa njom jer sam ja morala na posao od njenih 2.5 mjeseca (ovdje je porodiljsko samo toliko ne godinu kao kod nas ili 6 mjeseci) i tako do 8. mjeseca. Kada se ljudi vole i kada se covjek organizuje nije nista problem :))
Nemojte da kakite