Bebe
538

Ove neodoljive trojke su već postale zvijezde, a tek su napunile godinu

Klix.ba
Kada je porodica Gilbert iz Velike Britanije dobila trojke njihovoj sreći nije bilo kraja. No, trojke su identične i imali su veliki problem kako da ih razlikuju. Tada su napravili "kod" po kojem su znali koja je koja.

Ponosna majka Karen i otac Ian iz Pontypoola kupili su lakove za nokte u različitim bojama i svakoj od djevojčica nalakirali nožni palac različitom bojom kako bi ih razlikovali.

Ffion ima rozu, Maddison zelenu, a Paige ljubičastu boju laka.

"Ovo nije zbog modnog stila, već da ih zaista možemo razlikovati. Sjetili smo se laka za nokte i to zaista funkcioniše te nam pomaže kada je u pitanju dnevna rutina u smislu hranjenja, kupanja i mijenjanja pelena. Boja nokta nam pomaže da znamo ko je šta imao i kome smo šta radili", rekla je Karen.

Roditelji se nadaju kako će se djevojčice tokom godina početi razlikovati i mati različite ličnosti kako bi ih bilo lakše razlikovati.

Trojke su proslavile prvi rođendan ovog vikenda i taj dan su dobile iste poklone i sve su radile iste stvari.

Sedmično potroše 140 pelena i 84 boca mlijeka.

No, već su postale slavne i pojavile su se u serijama "Casualty" i "Stella" i glumile su jednu bebu kako se ni jedna od njih ne bi umorila.

"Postale su televizijske zvijezde prije nego su napunile jednu godinu. One su divne djevojčice i donijele su nam mnogo radosti", rekla je majka.

A kada izlaze vani to je poput pakiranja za godišnji odmor. Niša se ne smije zaboraviti i sve je utrostručeno. Imaju veliko auto sa sedam sjedišta, a lokalni supermarket im je nabavio kolica za kupovinu s tri sjedišta za bebe kako bi im olakšao.

"Da, zna biti naporno, no ne bismo voljeli da bude ikada drugačije", kazali su ponosni roditelji koji imaju još jednu kćerku, četverogodišnju Faye.