Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mehmedalija... Malo mu kae Mehmed pa metnuo i Aliju! 🤣🤣🤣🤣🤣
A Sebija?
Moji Hrvati se odrekli imena iz naroda Hrvoje, Domagoj, Josip,....davaju djeci židovska ime poput David, Gabriel, Rafael, Noa,....e bože dragi. Želimo biti dio EU, povraća mi se od toga.
Hrvoje i Boksoje.
Ozenjen Musliman Hrvaticom i prvi sin ime-Mehmed, drugi si ime-Alija, kad je zatrudnila treci put Spaho je demokratski i konstituivno odlucio da se treci sin nece zvati ni Mehmed ni Alija vec - Mehmedalija.
Ovo su znaci imena koja ne bi trebali davati djeci..jer fkt ih je previse..kod nas jos Emina,Amina,Azri tona..isto tako muska Adnan,Emir,Amir..tonaaaa de ba promjenite malo, u firmi se dreknem Emire trojica se okrecu..
Do skoro je u Engleskoj Muhamed bilo najcesce ime...
Mašallah Muhamed 4. u Evropi za koju godinu i 1.
Juraj u Grckoj? Mozda Georgios. Kakve gluposti objavljujete, to nije realno.