Bebe
0

Novosti za roditelje na GuGu.ba

Klix.ba
GuGu roditeljski portal svakodnevno osluškuje potrebe svojih korisnika, te u skladu sa zahtjevima i potrebama savremenog roditeljstva i brige o djeci uvodi nove sadržaje.

Ovaj mjesec GuGu reporterka obilazi sarajevske privatne predškolske ustanove, vrtiće, edukativne radionice i udruženja u kojima vaše dijete može dobiti odgovarajuću njegu, obrazovanje, razvijati društvene vještine i nezavisnost, te polako i sigurno sazrijevati i veseliti se svemu novom što nauči i otkrije.

Pročitajte šta za djecu nude vrtić Blooming Child, te Udruženje Edukativni centar Sovice, a u narednim danima i ostale predškolske ustanove.

Na GuGu.ba svakodnevno se sa roditeljima virtuelnim putem druži pedijatrica iz Pedijatrijske ordinacije Suncokret, te odgovara na sva vaša pitanja iz ove oblasti.

Drage mame i tate, nemojte da odrastanje vašeg mališana bude stresno za vas ili vaše dijete, pitajte sve iz područja pedijatrije dr. Evelinu Čehajić. A da vaša trudnoća prolazi bez stresa i nedoumica, na GuGu Vas savjetuje dr. Taib Delić, specijalista ginekologije, dok dvije najsretnije trudnice vodimo na besplatan 4D UZV u Poliklinici Agram svakog mjeseca, navode s portala GuGu.