Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci da se gadis sam sebi( i ti si bio beba ludace)...ne brini i mi dijelimo gadjenje prema tebi!
Neki tipovi kao ovi sto pisu da su bebe retardirane i da su fuj,namjerno ovdje i tako nesto pisu da bi izazvali revolt u ljudima,ali sto je najcudnije to se njima doima zanimljivo,oni imaju problema sa psihom,i nisu se susreli nikada sa problemom u zivotu,i trebaju pod hitno posjetiti psihologa,i da im Bog da pameti ali tesko - Bogami tesko.
i ja sam bio beba
Sto ima cudnih ljudi majke mi,pa svako je bio u tom stadiju zivota i ne pitate se jeste li se onda vi nekom gadili kad vam je vec takvo razmisljanje..
fuj beba
Bebe su retardirane,jedu svoje sline i gowna gade mi se.
Kad ja svom Bl3nda pustim da vidiš kako igra :D
Zene su retko glupe i prazne i skoro nikad bezobrazne zene su pametne zene su spretne zene su zaista izuzetne Zene su pale sa druge planete i sad se nama muskima svete one su kvarne od glave do pete al\' bez njih ne mozes da napravis dete Jebi ga, to ti je nebriga Zene su zaista izuzetne samo kada se ujedno ometne onda su naj, naj, naj onda su haj, haj, haj Zene su stvarno neverovatne kada ih nesto dobro mlatne sve je u redu u svakom pogledu za svaki dan ispunjen plan Sve im je svejedno, nista nije vredno zivot je uzasno gorak ti je kao maznuo a pucas u prazno naravno, ispadne corak Sve u svemu i na tu temu nemam pojma sta da kazem sad mogu da masturbiram, da ga malo kuliram al\' zato nisam rad Prodajem zene u pola cene prodajem zene u pola cene Ref. 2x Zena je varljiva manje il\' jace lako je kvarljiva, laze kad place Jebi ga
br. 2, pa to je naravno to i budala zna!!!
Moja beba reagira na sve sto kazem, bas sve slusa. I stalno se smije kada se i ja nasmijem.