Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čak i Bill Gates i George Šoroš sponzori ovih degenerika IMAJU djecu.
Degenerici su zato sto ne zele imati djecu? To je definicija degenerika? Nema rijeci kojima mogu opisati gadjenje, ma odvratni ste. Nista vam nisu uradile, sta tebi znaci hocel rodit il nece?
Ajme , nisam znala da se uklapam u definiciju degenerika zbog moga izbora sto cu da radim sa svojim tijelom, ajd fino!
Je li moguće da je svijet otisao toliko u klinac da se u fokusu nalaze lgbt, razlozi za neimati djecu i sl. Generacije botova u najavi.
bez djece budućnost ne postoji.
Od 8 milijardi ljudi, nece biti smak svijeta ako ih i samo 2% odluci ne reproducirati se. Ne pricajte gluposti o necijem licnom izboru koji vas se ne tice, bolje je ne radjat djecu ako znas da ih neces voljeti i paziti nego nasilu ih radjati, pa zlostavljati i izgladnjivati. Time se pozabavite i osudjujte, dusebriznici
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve sto ostvarite su svom zivotu nije vrijedno kao jedno dijete. Dijete je najvece bogatstvo koje se moze imati.
Jednom rijecju: sebicnost.
Obilje negativnih glasova samo po sebi govori u koliko sebicnom svijetu zivimo. Individua prije svega. A prije je bilo porodica prije svega. Nije ni cudo sto su nam djeca takva. Karijera ispred odgoja i porodice.
a prema kome ili čemu su sebične ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pametne žene, šta će im djeca kad imaju sve što požele.
Jedan od razloga zasto je Rusija napala Ukrajinu (ovo mislim ozbiljno - bez zajebancije)
Gledam Angelu Merkel ko stari ćuko sjedi i gleda negdje u daljinu - sama i već zaboravljena a bogami i zdravlje uzima danak. Niko je se neće sjećati kao čovjeka, kao majku.
Sjecati ce je se milione, a sigurno i milijardu ljudi kao covjeka. Majka nije jedino znacenje i bitnost zene, svakako
Ahaahahaha, neki lik sto radi u preventu za par stoja govori o svjetski poznatoj zeni koja je najvise uradila za Njemacku i pomogla milionima izbjeglica. Haos
Zato će Islam vladati u budućnosti a ostalo ide u starost , degeneraciju i propadanje. U Iranu je 80% (80 miliona) mlađe od 35 godina u indoneziji 73 % (280 miliona ljudi). Zapadnjačka drštva se degenerišu jer nemaju djece ni budućnosti.
bez djece budućnost ne postoji.
Ko nema djecu stvarno neznam kakvu je ljubav propustio i kakav je gnjev propustio. Uglavnom djeca su Zakon
Nisu svakome niti je svako rodjen za djecu, nema sigurnosti, financija, dom, ili ljubav prema djeci, posjeduje psihofizicke probleme... sta ti imas nekome suditi?
Bolje nemati djecu ako to sam odlučiš i ako misliš da je to najbolje za tebe i dijete, a ne na silu, najčešće kako bi se spasio brak i veza, i/ili kako bi ti roditelji zadovoljni bili jer imaju unuka i unukicu, ili komšije koje tračaju i pitaju 'a kad ćete vi djecu imati', nego da djeca nesretna,a još često i vrlo siromašna odrastaju u disfunkcionalnim porodicama. Sve ostale priče oko nafake, ovog, onog...napravi jarane onda 20 djece pa ako im je nafaka...
Da su njihovi ocevi i majke tako razmisljali danas mi ne bi slusali ove qurvshine raspale i ne bi trovale normalne mlade umove modernim poimanjima zivota.. prava steta sto nisu
Umobolnik
Šteta za Dženifer što se nije oprašila.
Svakako je to stvar individualnog izbora i okolnosti. Deca definitivno nisu za svakoga i to je OK. Problem nastaje kada se ta deca rode takvim roditeljima. Ono što je dobro kod ovakvih članaka je poziv potencijalnim roditeljima da se preispitaju jesu li definitivno spremni za najtežu ulogu ikad, ulogu koja će im promeniti život iz korena.
Mi smo muslimani što više djece to veća sreća i Allahu i nama. Ove tri će žaliti, sve u svoje vrijeme. Kenedijevi su kao katolici imali desetine djece, Robert je čini mi se imao 6-7 djece.