Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dovede Messi curu u stan, nakon nekog vremena ona izlazi iz WC-a i ugleda dragog u krevetu sa dva muškarca. - \" Leo, šta je ovo?! \" upita ga iznenađeno a on odgovara - \" Sorry draga ali ja ti ne mogu zabiti bez Xavija i Inieste.
P.i.p.o. je začet kroz Š U P A K. ZATO SADA SMRDI
samo je napunit ko prshulju
bolje bukva nego divlje krme hahah
bosanac- i flora ce rodit BUKVU
jel to mogu i birati? zensko onda. kad cemo?
marija?
koliko neuspijelih abortusa ima komp
Evo ja cu, hoces musko il zensko
hoce li ko meni da napravi dijete pa onda nek se gubi, meni samo dijete treba
ja nemam kome da pravim dijete
mene je babo z g u z a napravio
Srblje su glavni sindrom svih bolesti...hrak ...pljucc
je.bo ti konj krvavim k.urcem sestru na majcinom grobu
Dovodi lik psa u restoran i Real zabije go pas pocne da plese pita konobar : Gospodine sta li tek radi kad Real pobjedi ? Kaze lik : Ma nemam pojma imam ga samo 5 godina
eh da je doci do pravljenja beba ostalo je lahko... a sto mora od prvi put da se zacne...nije meni tesko ponavljati stavise pozeljno je :-)))))
@vox minutu brzi :D