Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja se sa svojim psima odnosim kao prema djeci. I psi jako dobro reaguju. Pozitivna energija i jasna pravila. Sto manje straha. Sto vise postovanja.
A šamarčina i kaiš ??
Ne mogu da se nacudim sta procitah!? Dvogodisnjak? To su djeca koja zahtijevaju 100 procentnu pozornost. Zasto? Jednostavno (jbg) zato sto u "tim godinam" nisu svjesni ni vremena a niti prostora u kojem zive. Drugo, porediti psa i dijete u najmanju ruku je bolesno.
bez obzira na poredjenje djece sa psima clanak je 100% tacan. iz licnog iskusva mogu potvrdit. u tim situacija vikanje i sibanje je kontra produktivno
najjače su mi ove mame što glume zapad pa mirnocom pokušavaju umiriti dijete...
Izgleda samo sipka i kais pomazu ocu da obuzda ove vragolije.
Bolesni ste više sa tim psima. Čuj savjet ti daje kako da odgajaš djete neko ko odgaja psa? Eto mi kao djeca nismo bili nemirni već su samo danas djeca nesnosna? Uzmi mu mobitel iz ruku i posveti mu kao majka više vremena koje trošiš na tik tok i FB. Je li se i jedna majka pitala da li je djete nesnosno jer traži njenu pažnju koju nema?
Procitaj clanak jos jednom
Ma vala jesu danas djeca divlja, ja sam bio normalno dijete i nisam ljudima skakao po glavi, danas roditelji puste djeci da rade sta hoce, ko da su njihova djeca svakom zanimljiva
Bosnjo ne galami. Bosnjo izlema