Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba dijete navikavat na blato i bakcile da gradi imuni sistem, a sterilna djeca su podlozna svakoj zarazi danas. Ne treba bas biti peksin, al treba imati mjeru i u cistoci
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==>> www.XXdate.club
Pored sise pune mlijeka uvale moderne mame flasicu. Kazu da se sise ne otegnu.
Higijena jeste bitna ali ne toliko. Bitna je i hrana! Danas ljudi npr hljeb smatraju osnovnom namirnicom ili prioritetom, a to je ustvari najčešči otrov. Tako i ostale žitarice uključujući "zdrave" pahuljice, keksove, kolače, tjestenina, pa čak i supe (jer su dominantne žitaricama, a ne povrčem), prerađeno, kuhano, miješano, išta viještačko. Jedina zdrava hrana je prirodna kao voće, povrće, živo meso (ili eto kuhano ali bez miješanja), orašasti plodovi, sjemenke.
HALO BA POSTOJI STERILIZATOR OD 55 KM ZA DJECIJE BOCICE KAKVA VRELA VODA TO JE BILO PRIJE 40 GOIDNA
HALO BA POSTOJI STERILIZATOR OD 55 KM ZA DJECIJE BOCICE KAKVA VRELA VODA TO JE BILO PRIJE 40 GOIDNA
Sa prvim se sve steriliziralo odmah čim bi palo na pod. Sa drugim onako...ako bi baš palo na nešto onako , ipak malo prljavije... Sa trećim bi otpuhnuli i ideš dalje :-) :-)
I trece uvijek najotpornije. :)
Ako zaista želiš zadržati bebu, onda svaki dan. Ako ne želiš, onda jednom mjesečno će biti dovoljno
Higijena je 80% zdravlja. Svaki dan treba sterilizovati kao sto ti peres ruke, lice, case, tanjire. Ako neces bolesnu bebu
Higijena je možda 50% zdravlja. Pijem mlijeko iz čaše na kojoj raste zelena kultura. Pa evo me. Zadnji put imao prehladu i gripu prije nekih 3-4 godine kad sam pio iz čistih čaša i prao zube i ruke. Sad ne perem ni zube ni ruke. Nit idem zubaru nit primam kakve vakcine, lijekove... Pa evo me!