Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad vise nece biti onih majki, koji su sutke sve podnosile. Koje su bile ponosne sto su dijete na kraju odgojile. Danas taj materijal majki, je smece tesko, zato sto su te buduce majke, ustvari ove "trebe"koje se po instagramu skidaju i mlate guzovima, a nikad sudja oprale nisu, a ne da o nekome brinu.
A i ove ženturače samo kukaju i sheru.Te teško ovo te teško ono,neću ovo neću ono,ne valja ovo ne valja ono,muževa porodica debili moja sveci.Nemoj se brate ni udavati ni rađati niko te ne tjera.Pusti se u promet i traži od svakoga da nosi kondom i ćao.Bolje i to nego da shereš i visiš po forumima tipa ana.rs ili ispovesti.com.I prosipaš neki kvazi feminizam iz kućne radinosti.
Ne razumijem, osjećaju se nespremno.... Zar to nije prirodno? Ok, treba tu neke "edukacije" ilitiga iskustva od žena koje su već dojile... Ali wtf za sve treba edukacija.
Najprirodna stvar. Šta se ima tu sakriti. Kad beba plače nahrani bebu
Mosnje doje Baketu od kad je dosao na vlast 😂
Stas dojit nije 17 stoljeće msm ko hice nrj radi jbg
Nek
Dojim mame besplatno, dolazim na kućnu adresu.
a sto bi dojile u javnosti. ne kontam.
...dojio bi sexi mamice i u javnosti i u tajnosti.