Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@alice Ja djevojci ne dozvoljavam da ulazi u kuhinju :))) jer uzivam u kuhanju a ako ona slucajno zna nesto bolje napraviti od mene onda moze.Inace jedan svjetski poznati kuhar je davno rekao : \"Kuhanje je suvise ozbiljna stvar da bi se prepustila zenama\". Ja zabranjujem djevojkama ulaz u moju kuhinju :)))) a ni jedna se nije bunila do sada... A sto se tice raspodjele obaveza, to svakako. jesmol sexi kad smo sa malim djetetom u rukama, slazem se :)))))
treba ukinuti komentare definitivno!
a najbolji nacin da izbjegnete sve ove obaveze je da budete domacica....... nema posla ...nema problema.......
a muskarci??? Pa i oni treba da pomazu u kuci,da kuhaju spremaju itd,kao da je to zenski posao! Halo ljudi,21 je vijek,kako to da zene jos uvijek moraju biti \"rastrgane\" izmedju posla i kuce. A za djecu se takodjer moraju brinuti oba roditelja podjednako. Nema nista vise sexy od muskarca umazanog u djecju hapicu i mlijeko i sa zaspalim djetetom na rukama. To je pravi muskarac i uzor
Šta vam taj glupi naziv \"super mame\" znači, je li to neki izraz sa šupljih reklama?