Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
York 100 Perverznjaka jel,hihihiiii :D
Ko nema stida, neka radi sta hoce.
Nisam ni za ni protiv. Ja licno ne bih.
Nekad se jednostavno mora. Moja bebe jede svaka 2h i sad bih ja trebala biti kući tada svaki put..nema šanse.. Ali imaju klupice, parkići, marame.. neću na po titove sjesti i dojiti :D
čeka se mišljenje potencijalnih stanovnika IDILe :)
A dudlanje?
Bil dudlala LL?
Ma vala nije, nit' je prijatno majci, niti bebi, a ni prolaznicima. Vama medijima sve normalno, pederi, transeksualci...
E nemoj bit sad agresivan i ti na citav narod :D Vala meni su transvestiti bas normalni,a i gej,hajde moze proch ako je feminiziran,hajd eto i lezbejke mogu,i one su fine..
Meni ne bi bilo prijatno ovako 'na izvolite',ali sa maramom za dojenje ili obicnom pamucnom pelenom preko-bilo kad i bilo gdje dojim bebu :) da ne bih zbog tog sto me neko cudno gleda davala bebi adaptirano mlijeko umjesto onog sto je Bog stvorio za nju,taman posla,a i ne pada mi na pamet ne izlaziti iz kuce do 6 mjeseci bebe-dok samo doji :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
...dobrovoljno se javljam mamici, da poziramo zajedno...bebi jedna sisa, meni druga :D
smijeh
Opet SheRains sa svojim rijecnikom.. A ljudi moji djevojke.. hahaha =)