Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Yebo joj pas mater sprženu, ni nosit dijete ne zna kako treba. Fuj kalashturo.
Što neko reče, nema alkohola do 21 godine ali možeš sebi ćunu da fik.
Jes, može ugraditi pit*u sa 14 al ne smije gledati porniće do 18e, kupovati cigare i voziti auto do 21.
piz*u
Sin mi se voli igrati kamionima i autima kao i svaki drugi djecak, ali sam mu ipak kupila lutkicu jer necu da sam sebi odredjuje sta mu se svidja, nego cu ja da mu nametnem novogeneracijsko preseravanje o nerodnosti, da slucajno ne bi bio odbacen od drustva koje ima nove vrijednosti. A koje, eto, sasvim slucajno, odskacu od onog sto je mnogim ljudima prirodno, ali po novom sasvim nenormalno.
Kako lijepo dijete, nadam se da će odrasti u zdravu osobu
Jer bitna si ti a ne dijete, kokosko imbecilna?
Smije li se na mamu 😊
Drzi malog ko da je modni ukras
Ma ja. Sotonini dnevnici. Moraš sve kako su ti rekli da radiš. Ne daj bože da ti mudonja muško bude.
Klixe nemam nista protiv, njena stvar. Baš kao sta kažem njena stvar. Što onda ovo objavljujete i smarate ljude na rano jutro? Samo radi klikova priznaj te.
Da je kojim slucajem obrnuto, da se dijete igralo lutkama a ona mu kupila nesto za djecake, dakle cinjenicno potpuno isti slucaj, bila bi medijski razapeta. Ovako ubrala je za nju dosta bitnih poena.
Svako ima djecu, nije ni cudo sto kad odraste bude debil.
woke smece ,
Rodjena samo za redaljke
Ne zelim da bude samo musko veg da bira.
ovo je tek pocetak svega