Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"8. Sve opraštate kada se beba nasmiješi" Zakljucak:Svi se radjamo kao politicari:)
hahhahahahhaa,,9. Mijenja vam život u svim segmentima"-Glupost...
...pa dobro to sad oko viška mlijeka u si.si ne bi trebao biti problem...i jesam ovako slatkohran :-D a onako nece mi trebati voda pored glave dok spavam, vazda imam FRIŠKO MLIJEKO :-D valja samo kvalitetnu mljekarku naci a ne ravnu colaricu dasku :-D
"5. Dojenje je izuzetno naporno" Netačno. Mnogo je lakše od flašica, mjerica, prokuhavanja i mjerenja vode u mililitrima, paženja na temperaturu mlijeka u flašici, isprobavanja koja hrana bebi najviše odgovara, razmišljanja jel' flašica napravljena od otrovne plastike itd.. itd.. Dojenje je prirodno i jednostavno, osim u samom početku, dok traje faza upoznavanja..
jel to govoris iz iskustva, ja sam cula da je veoma bolno
Da. Iz iskustva i sa dojenjem i sa flašicama. Bolno je u slučaju da mama ima problem sa uvučenim bradavicama, gdje beba ne može fino da uhvati, pa napravi rane i u drugom slučaju, ako se mami desi da joj se nakupi mnogo mlijeka u grudima (ako ne doji dan-dva), tada boli nenormalno i može se dobiti prateća visoka temperatura..
PRIKAŽI ODGOVORE (51)
10. stvar... glupi ste i mislite da smo i mi glupi.
Bio....vidio... :)
jedva cekam da postanem mama, samo moram naci dobrog kandidata
kkorinog kandidata :D
korisnog kandidata :D
PRIKAŽI ODGOVORE (32)