Velika promjena
114

Dankinja osvojila Instagram fotografijom trudničkog stomaka

Klix.ba
Tridesetšestogodišnja Maria iz Danske odlučila je dokumentovati kako se njen trudnički stomak, u kojem se nalaze trojke, razvija iz sedmice u sedmicu. Ovim potezom privukla je 46.000 pratilaca na instagramu.

Ona već ima sina Mikaela koji ima dvije godine, a sada će sa svojim suprugom Andersom dočekati dvije kćerke i još jednog sina.

Stomak joj se brzo razvio, a ona je istakla kako joj je čudno da je njen stomak "otišao" toliko naprijed i stoji bez oslonca, a ne pada.

"Kakvo je ovo putovanje bilo. Od velikog šoka kada sam saznala da nosim trojke, reakcije ljudi, bezbrojnih pregleda i svih priprema, do planiranja za ovaj događaj koji mijenja život. Sretna sam što sam pravila ove fotografije jer ovaj kolaž pokazuje masivni rast. Čudno je što je završilo ovim velikim stomakom i čudno je što on može stajati, a da ne padne", kazala je.

Maria i Anders su se vjenčali ranije ove godine, četiri godine nakon što su se upoznali na Tinderu. Željeli su da Mikael ima brata ili sestru, ali su bili šokirani kada su otkrili da će dobiti trojke bez tretmana za plodnost.

Svoj automobil su zamijenili minibusom kako bi u njega stala velika porodica. Maria je podijelila i fotografije plakova i oštećenja koja su nastala kao posljedica trudnoće. Njena iskrenost o usponima i padovima tokom trudnoće dirnula je stotine pratilaca koji su joj poslali poruke podrške.