Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod tek rođenih beba su me uvijek oduševljavali mali prstići. Vidjeti te male prstiće isprepletene sa sestrinim je baš fascinantna slika.
izgledaju ko pacovi
Božije davanje! :)
Prelijepo!
Mozda su lezbjenke
Dobro došle na ovaj svijet,ljepotice :-) Neka vam cijeli život bude ispunjen zdravljem i srećom :-D
šta je to na njima lijepo?? pa meni se gade ova novorođenčad negdje do druge godine
Smucek...ma daj pa ti onda nemaš pojma šta je lijepo i nježno. Ništa na svijetu ljepše od novorođene bebe nema,ta mala slatka i bespomoćna bića prosto oduzimaju dah ;-) Opusti se Smucek i uživaj,jer i sam češ nekada aBd postati roditelj pa češ da se uvjeriš.
Onda su ustale, malo plesale po sobi i uzvikivale parole: avdijaa avdijaa
slika 3 je dirljiva.
zasto nemam emocija na ovaj clanak ? da li sam postao hladan? da li to znaci da sam indiferentan prema bebama ? pih...ko ce ti ga znati
nista ne brini, i ja sam...jednostavno ne gutamo svaku glupost, to je to... :D
Ne guta gaga svakakve gluposti nego korisne ljubavne sokove :D
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
da su to bosanski blizanci i ovako se rodili ,nakon izvjesnog broja godina bi bili na sudu da se parcele razgranice. :)
Ja kad sam se rodio drz'o sam se za glavu jer sam znao u kakvu sredinu dolazim
Da li sam ja ovako drzao svoju seku :D
zasto je ovo nevjerovatno? vjerovatnoca da se drze za nesto je za svaku bebu recimo 50% ili se drze ili se ne drze :D ...ostaje od tih 50% 25% za desnu, 25% za lijevu ruku, i tako 25% za svaku nogu... (ako ne racunamo nosic :P)...tj. po 12,5% za svaku bebu za svaki ekstremitet, sto je opet 50% vjerovatnoca ukupno..ili sam pogrijesila? xD hahhahah
ipak sam pogrijesila, ocigledno...digitron me izdao...shit happens :D
Veze ti nemas
PRIKAŽI ODGOVORE (2)