Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao nauke?! Pa zar se i tome ljudi moraju učiti? To je nešto što se podrazumjeva ako roditelji žele imati zdravu djecu. Čistoća je pola zdravlja, mi to naučnice znamo!
tipican primjer kako radi kapitalizam, prvo ide kreiranje, najcesce vjestacko, potrebe, a onda ti ponudi proizvod koji "rjesava" tvoj problem. U ovom slucaju je to katastrofalno jer to vodi izrastanju djece bez imuniteta i sklonu svim mogucim alergijama. Vidim roditelje koji nedaju djeci ni travu i cvijece da diraju, samo jos pod zvono da ih stave i onda vise po ambulantama..
kad zene prezive cuclanje vibratora i raznoraznih piši onda mogu i djeca igracke
sad mi to kazete kad sam se presto igrat.
Zato su tableti i mobiteli sterilni ko' 99%-ni alkohol...
Pa zar u svakoj stvari naučnici moraju pronaći nešto što nije dobro ? Ne razumijem eto,kako smo mi,generacije i generacije odrastali uz to,pa nam niko ništa nije govorio....Msm OK ako je vama bolje da se djetetu odmah da iPad,iPhone itd,izvolite...
Medo i zeko tuže klix....
Tačno imam osjećaj da je ovom malom majka - vatra!